KONFERENCEBORDE.INFO

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Her finder du klapborde, ana stole, foldeborde, eksamensborde, konferenceborde, undervisningsborde, rundt bord, klapstole og den efterspurgte Ana stol. Eksamensbord - Vi har fået et billigt eksamensbord i vort udvalg af eksamensborde. Til dette eksamensbord kan der tilkøbes en transport og opbevaringsvogn til 30 eksamensborde.
Ana stole - Det er med stor glæde vi kan fremvise Danmarks største sortiment af Ana stole. Vi har lagt et kæmpe udvalg billeder af Ana stole på websiden. Du vil kunne se ana stole uden polster, med polstring på sæde eller med polstring på sæde og ryg. Vi præsentere også alle stel og plastskalfarverne på ana stole på hjemmesiden og det er derfor muligt, ved brug af fantasien at lave et mix af farver, så du får lige den farvesammensætning du kunne ønske. Du vil også kunne se Ana stole som kantine stol, hvor den er sat sammen med forskellige borde. Vi viser også stolvognen, som er beregnet til Ana stole. Find din Ana stol her.
Taburet - Taburet til skolebrug og andre steder hvor kravet til en taburet er holdbarhed. Det er det vi fremviser på taburet.dk. Vi forhandler taburetter i bøg med en farve laminat på sæde og hvor der kan tilkøbes fodhvilere og ryglæn. Vi forhandler også taburetter med metalstel i alu farve eller med krom stel. Vores taburetter kan også tillaves i forskellige højder imod merpris. Til nogle at disse taburetter, kan der også tilkøbes transportvogne. Besøg denne webside og se om du kan finde en interessant taburet.
Klapstol - På klapstol websiden, viser vi videoer med Lifetime klapstole. Vi viser også forskellige opstillinger med klapstole omkring klapborde. Det samlede udvalg af klapstole på websiden, består af Zown, Lifetime og Event klapstole. Ligemeget hvilken klapstol du ville vælge, så kan du regne med at kvaliteten er god. Til de fleste af disse klapstole, kan der også fås transport vogne til transport og opbevaring. Besøg websiden og se om du kan finde den klapstol du søger.
Klapstole - Denne webside med klapstole, er interessant for skoler, institutioner og andre steder hvor der er behov for solide og gode klapstole. Vort udvalg af klapstole, henvender sig særligt til de steder hvor der er brug for at kunne lave en hurtig opstilling af stole og hurtigt fjerne dem igen. Derfor kan der også tilkøbes specielle fremstillede vogne til transport og opbevaring til mange af vores klapstole. Indhent tilbud på klapstol. Lifetime klapstole. Zown klapstole. Event klapstole.
Plaststole -Plaststole i stakkevis og til mange formål, det er det du finder på websiden med plaststole. Det er ofte en fordel at vælge en plaststol, da både pris og vægt er i den lave ende af skalaen. Det er også noget lettere at vedligeholde plaststole, da man uden betænkelighed kan bruge vand og sæbe. Til mange af vores plaststole, kan der monteres rækkekobling og der kan også tilkøbes vogne til transport. Klik ind på websiden med plaststole og se hvad vi har.
Stabelstole - Klik ind på vores webside med Stabelstole og se hvad vi kan tilbyde af stabelstole. Vi er specielt glad for at kunne fremvise den populære Ana stol, som vi viser i mange forskellige udgaver. Vi præsenterer også nogle billigere lignende modeller, som også stabler godt. Til de fleste af vores stabelstole, kan der tilkøbes en stolevogn til at transportere stabelstole.

Rundt bord - Mangler du et godt rundt bord, er der en mulighed for at finde det på denne webside. Bordene er solide og kan tåle til brug f.eks i forsamlingshuse og lignende steder. Se også på et klapbord på denne websiden.

KONFERENCEBORDE.INFO

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@konferenceborde.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT